UNICEF intervine in cazul groaznic al Mariei, fetita violata si ucisa in Italia: "Credeam ca mediul din jurul meu era inca prietenesc pentru copiii nostri"

Sursa: Adevarul
Duminica, 03 Iulie 2016, ora 18:57
54 citiri
Maria Ungureanu, fetita de 10 ani din judetul Iasi care acum doua saptamani a fost violata si apoi ucisa, a fost inmormantata in Italia. Rudele fetitei din satul natal, bunicii, unchii si verisorii nu au putut ajunge la inmormantarea Mariei.
Copila, eleva in clasa a doua la o scoala din San Salvatore Telesino, a fost condusa pe ultimul drum de parinti si de intreaga comunitate din localitatea in care se mutase acum doi ani. In San Salvatore Telesino, din regiunea Campania, vineri a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.