Veolia Energie Iasi, model de succes pentru termoficarea din Romania si Moldova. "Salvarea termoficarii de la Iasi reprezinta un pariu castigat" (VIDEO)

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 12:48
155 citiri
Specialisti din tara si de la Chisinau au participat, astazi, la Conferinta Nationala "Termoficarea centralizata la rascruce de drumuri. Solutii pentru salvarea sistemelor centralizate", sustinuta la Hotel Intercontinental Bucuresti, la care au fost prezentate problemele intampinate de autoritatile locale in furnizarea energiei termice, dar si modelele de succes cum este cel de la Iasi. Evenimentul a fost organizat de Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice si Federatia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.