Viata de boier si in puscarie. Dupa ce a ajuns la Penitenciarul Vaslui, Relu Fenechiu a primit statutul de "DEEsINUT VULNERABIL"

Duminica, 29 Martie 2015, ora 17:20
227 citiri
Fostul Ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, are statut de "detinut vulnerabil" in Penitenciarul Vaslui, arata jurnalistii de la "Vremea Noua"
. Intrebat care sunt motivele care au dus la declararea unui astfel de statut pentru fostul lui coleg de guvernare, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca nu cunoaste nimic despre acest lucru si a incercat sa dea doar o definitie a ceea ce inseamna, in opinia sa, detinut vulnerabil. Intrebat de ce nu a fost inca recuperat prejudiciul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.