Victor Ponta, catre comercianti: "Vom pune niste taxe atat de mari, incat cei care castiga speculativ sa piarda pe partea cealalta"

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 14:01
114 citiri
Mancarea ar trebui sa se ieftineasca cu 12% la 1 iunie, potrivit calculelor, insa autoritatile banuiesc ca exista deja intelegeri intre comercianti.

"Il rog pe ministrulul Agriculturii si, de asemenea, vreau sa transmit rugamintea si presedintelui Consiliului Concurentei si sefului ANPC sa incepeti deja sa verificati daca ce a aparut in presa e adevarat. Daca hipermarketuri, daca comercianti profita de cea mai buna masura pe care puteam sa o luam vreodata pentru agricultura si pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.