VIDEO Adina Samson, fosta amanta a primarului de Iasi, declaratii extrem de grave despre Nichita: "M-a batut, m-a amenintat cu violul si cu moartea"

Sursa: Adevarul
Marti, 05 Mai 2015, ora 09:23
45 citiri
Adina Samson, fosta iubita a edilului de Iasi, a aparut, marti dimineata, 5 mai, in fata Primariei Iasi si a vorbit in premiera despre problemele pe care le-a avut cu Gheorghe Nichita. Femeia a declarat ca a fost batuta de primar si a prezentat jurnalistilor adunati in fata institutiei o ordonanta de clasare a unui dosar din noiembrie 2014.
Dosarul a fost facut in baza unei plangeri formulate de ea, in care sustinea ca, in cursul lunilor septembrie si octombrie 2014, primarul Gheorghe Nichita a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.