VIDEO Cine este milionara in euro din Iasi care a fost trimisa dupa gratii pentru 5 ani: "Daca ne multumim cu putin, asta vom avea"

Sursa: Adevarul
Marti, 16 Ianuarie 2018, ora 14:18
135 citiri
Tereza Prisecaru, una dintre cele mai puternice femei de afaceri din Iasi, a fost condamnata la inchisoare cu executare si deja a fost dusa in arest. Afacerile derulate de firmele din grupul Conex, controlat de familia Prisecaru, au fost constant pe profit. Prezente discrete in spatiul public, Teresa si Ioan Prisecaru au construit un imperiu in Iasi. Prin grupul de firme Conex au derulat afaceri de milioane de euro dupa Revolutie. Potrivit presei de business, cei doi au intrat in afaceri in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.