VIDEO Cum o umilea Ioan Becali pe judecatoarea careia i-a dat spaga, in sala de judecata. "Sa va fereasca Dumnezeu sa ajunga familia mea sa conduca tara"

Sursa: Adevarul
Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 11:30
54 citiri
Filmarea din incinta Tribunalului Bucuresti a fost realizata de o persoana care se afla in sala de judecata la unul dintre termenele din dosarul "Transferurilor".
Ioan Becali incepe sa tipe la judecatoarea Geanina Terceanu, fiind nemultumit de modul in care aceasta consemnase declaratia unui martor. La un moment dat, impresarul o ironizeaza pe judecatoare intreband-o daca are catuse.

In ciuda comportamentului agresiv, niciunul dintre jandarmii aflati in sala de judecata nu intervine pentru a-l ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.