VIDEO Studentii ieseni, pe tema legilor justitiei: "Tragem un semnal de alarma fata de tacerea suspecta a cadrelor didactice din Facultatea de Drept"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 20 Decembrie 2017, ora 09:44
25 citiri
Studentii Facultatii de Drept a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi au luat parte miercuri la o actiune de protest fata de modificarea Codului Penal, a Codului de Procedura Penala si a legilor justitiei. La protestul de pe holurile Facultatii de Drept din Iasi au luat parte zeci de studenti. Au venit cu volume de specialitate printre care si Condul Penal si cu mesaje precum: "Nu vrem republica infractionala" sau "Stundetii ieseni sunt solidari cu judecatorii". Au purtat banderole negre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.