A fost inaugurat oficial magazinului Decathlon de la Iasi

   

Ieri dupaamiaza, la ora 18.30, a avut loc inaugurarea primului sports megastore din Iasi.

Decathlon Sports Specialist a deschis ieri dupaamiaza magazinul situat in cadrul Era Shopping Park, sos. Pacurari, nr. 121, unde ocupa un spatiu de 4.500 metri patrati, care gazduieste 5.000 de articole sportive. Investitia de la Iasi este estimata la 5 milioane de euro, incluzand achizitia terenului, constructia halei si prezentarea produselor. In cadrul complexului de la Iasi au fost recrutate 30 de persoane.

Magazinul isi propune sa ofere produse destinate la 60 de sporturi, de la golf si fotbal, la canoe, alergare, snowboarding, montain bike sau pescuit. De asemenea, timp de 30 de weekenduri, pe terenurile special amenajate in fata magazinului se vor putea practica gratis mai multe sporturi. Pentru primii cumparatori ai magazinului sau pregati si surprize. Toti cei care cumpara de la Decathlon primesc din partea magazinului un cupon de 30 minute gratuite la Spatiul de Joaca pentru copii.

"Prezenta noastra in Romania este veche, dinaintea deschiderii primului magazin la Bucuresti, fiind implicati activ in partea de productie. Speram ca prin capacitatea noastra a de a veni cu lucruri inovative sa reusim sa satisfacem in cat mai buna masura clientii noului magazin", a declarat Sorin Nichifor, directorul magazinului Decathlon din Iasi. (D.M.)
Vineri, 12 Noiembrie 2010, ora 03:01
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Turn cu 26 de etaje langa Iulius Mall. Una din cele mai mari cladiri de birouri din tara va fi la Iasi
Doua noi cladiri cu mai multe niveluri urmeaza sa fie construite cat de curand in parcarea laterala, ...
Apar benzi exclusive si sensuri unice in jumatate de oras!
Primele benzi destinate exclusiv mijloacelor de transport in comun vor fi cele de pe Soseaua ...
Casa construita in Iasi, nominalizata la titlul de "cladirea anului 2019" in lume. "Intr-un volum rigid si relativ mic, arata bogatie spatiala"
O casa proiectata si construita la Iasi ar putea fi desemnata "cladirea anului 2019". Constructia a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor