Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open. "Nu a fost un meci usor, ma bucur ca am castigat"

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 22:52
24 citiri
"Nu a fost un meci usor, stiam ca joaca bine. Ma bucur ca am putut sa castig si ca am ajuns din nou in semifinale. Danka este este o jucatoare buna. Fiecare meci este greu de jucat, toate muncim la fel si care este mai buna merita sa castige", a spus Simona Halep, la finalul partidei castigate in sferturile de finala.

In turul urmator al competitiei WTA de categorie International, Halep o va intalni pe Vania King, in varsta de 27 de ani, din Statele Unite ale Americii. Vania King, ocupanta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.