Socant! Fetitei rapita de la Iasi si pusa sa cerseasca in Bucuresti i-au fost taiate organele genitale. "Asta e!", declara rapitorii in fata judecatorilor

Joi, 07 Noiembrie 2013, ora 08:08
296 citiri
Trei persoane acuzate de trafic de minori si viol au fost prezente miercuri, 6 noiembrie, la Curtea de Apel Iasi, acolo unde au dat declaratii despre faptele imputate.

Unul dintre traficanti, acuzat ca ar fi taiat organele genitale victimei sale, de 14 ani, a precizat in fata judecatorilor, ca ultima marturie, ca "asta e", precizand ca nu mai are nimic de completat.

Victima celor trei persoane este o fata de 14 ani, racolata in octombrie 2012 in timp ce se participa la sarbatoare Sfintei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Primarul din Barnova, reclamat la DNA pentru "mita electorala"
* PSD Iasi sustine ca primarul comunei Barnova, Mihai Balan, "din bani publici si folosindu-se de ...
Centru "inedit" de colectare a deseurilor, la Iasi!
In municipiul Iasi va fi infiintat un centru integrat de colectare a deseurilor de orice fel, unde ...
CJ se imprumuta pentru finantarea proiectelor de dezvoltare a Iasului
Alesii judetului au aprobat miercuri contractarea de catre Consiliul Judetean Iasi a unui credit de ...