Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mourinho anunta plecarea lui Ibrahimovic de la Manchester United

Vineri, 02 Martie 2018, ora 17:15
3492 citiri
Mourinho anunta plecarea lui Ibrahimovic de la Manchester United
Foto: Instagram/Zlatan Ibrahimovic

Antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a declarat vineri ca, dupa parerea sa, atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, accidentat la un genunchi in mare parte a sezonului, va parasi clubul la finalul acestui sezon.

"In ce-l priveste pe Zlatan, noi credem ca acesta este ultimul sau sezon la Manchester United", a declarat tehnicianul portughez intr-o conferinta de presa referitor la atacantul suedez, care nu a disputat doar sapte meciuri in actualul sezon, marcand un singur gol.

"Va fi o decizie personala sa se retraga sau sa continue sa joace. Cred ca el si-a castigat dreptul de a-si alege viata, viitorul. Un jucator fantastic cu o cariera fantastica, pe care doar o accidentare urata intr-un moment prost l-a impiedicat sa aiba doua sezoane superbe pe care le-ar fi putut avea cu noi", a adaugat Mourinho.

Suedezul a revenit in competitie la mijlocul lunii noiembrie, dupa sapte luni de absenta cauzate de o accidentare la genunchiul drept. Fostul jucator al lui PSG si-a rupt ligamentele incrucisate in luna aprilie.

El a mai disputat sapte meciuri, marcand un gol, inainte de a se accidenta din nou, de "Boxing Day", pe 26 decembrie.

"Acest sezon a fost foarte dificil pentru el. Este afectat? Nu, nu este. Este fericit, pregatit si convins ca poate ajuta echipa? In acest moment, nu, insa este un campion si un baiat onest", a estimat Mourinho.

"El nu vrea sa revina decat cu acest sentiment de 'Sunt pregatit'. Deci el munceste din greu si, cu putina sansa, progresul sau il va duce la un nivel la care va putea reveni cu un raspuns pozitiv", spera antrenorul portughez.

La sfarsitul lunii ianuarie, Mourinho a lasat sa se inteleaga ca nu-l va opri pe atacantul suedez daca el isi va dori sa ajunga la un club din Campionatul nord-american (MLS).

Venit la United in vara lui 2016, Ibrahimovic, care are acum 36 de ani, se afla sub contract pana in vara anului viitor cu "diavolii rosii".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mourinho plecare Zlatan Ibrahimovic, #Ibrahimovic transfer MLS , #stiri Zlatan Ibrahimovici