Chrysler va fi unul din sponsorii filmului Terminator 4

Vineri, 23 Ianuarie 2009, ora 11:38
777 citiri
Chrysler va fi unul din sponsorii filmului Terminator 4

Chrysler a semnat un contract cu producatorii filmului Terminator 4, in urma caruia automobilele fabricate de producatorul american vor aparea in cateva secvente scurte.

Producatorul american Chrysler a primit recent un ajutor din partea guvernului, in valoare de 4 miliarde de dolari. Compania era in pragul falimentului si nu ar fi putut sa isi plateasca furnizorii fara imprumutul primit de la stat. Dupa ce au trecut peste aceasta problema, directorii Chrysler au concediat peste o treime din angajatii lor.

In ciuda acestor dificultati intampinate de americani, Chrysler a semnat un contract cu producatorii filmului Terminator: Salvation, in urma caruia modelele Chrysler vor aparea in diferite secvente scurte ale filmului. Oficialii companiei americane au refuzat sa declare valoarea acestui contract.

Directorul media al companiei Chrysler a motivat semnarea acestui contract prin faptul ca marca americana a fost prezenta si in primele trei filme din seria Terminator, asa ca era si normal sa continue colaborarea. Banii primiti de producatorul american puteau fi cheltuiti pe numeroase alte strategii de marketing, dar timpul ne va arata daca specialistii in marketing ai companiei Chrysler au procedat corect prin aceasta miscare.

Un posibil dezavantaj al acestei aparitii este faptul ca modelele Chrysler sunt deja cunoscute de publicul american, iar o aparitie scurta intr-un film de actiune nu ar avea potentialul de a reinvia vanzarile marcii in America de Nord. Chrysler ar putea sa ceara inca trei miliarde de dolari de la guvernul american cand isi vor prezenta planul de restructurare in fata senatului, in decursul lunii viitoare.

Stire preluata de pe site-ul Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Chrysler, #Terminator 4 , #stiri Chrysler