Gigi Becali a fost ridicat de politisti (Video)

Joi, 02 Aprilie 2009, ora 10:33
8637 citiri
Gigi Becali a fost ridicat de politisti (Video)

Dupa aproape trei ore de circ, in care politia a stat la usa iar Gigi Becali la telefon cu un post de televiziune, omul de afaceri a fost ridicat si dus la sediul Politiei Capitalei unde urmeaza sa fie audiat.

Cu putin timp inainte de a fi ridicat de oamenii legii, Becali a stat cateva minute in fata casei imbracat in pijamale si incaltat in papuci. Omul de afaceri, foarte agitat, a vorbit la telefon.

El a intrat apoi in casa, s-a imbracat si a urcat in masina personala, unde asculta muzica religioasa.

"Ce sa va spun? Sunt acuzat de privare de libertate. Hotii au declarat ca i-am sechestrat, dar nu e adevarat. Eu nu ii cunosc pe hoti, ei au o intelegere cu seful Politiei Capitalei", a declarat Becali in momentul in care a fost ridicat de politisti.

Politistii au descins, joi dimineata, la casa patronului Stelei, Gigi Becali. Tot scandalul a inceput in jurul orei 7,30, cand posturile de televiziune au transmis vestea bomba: pe numele lui Becali a fost emis un mandar de arestare, iar perchezitii simultane se desfasoara la mai multe locatii din Bucuresti.

Gigi Becali a intrat in direct la Realitatea TV si asa a ramas, mai bine de o ora, timp in care politistii ii pazeau casa si asteptau sa-l poata ridica. "Astept sa vina televiziunile si dupa aia ii las sa intre in casa", a vociferat Gigi Becali la postul de televiziune, dupa care a adaugat ca sta in pat in timp ce vorbeste la telefon.

Intr-un final, in jurul orei 9.45, Gigi Becali le-a dat voie politistilor sa intre in casa. Se pare ca totul este legat de furtul masinii personale reclamat de Becali, in ianuarie. Masina i-a fost furata dupa ce a fost lasata pornita, pe o strada din Capitala.

Gigi Becali a trimis insa oameni care i-au recuperat masina. Cei care au furat masina sustin ca au fost batuti de apropiatii omului de afaceri.

Becali respinge insa aceste acuzatii. Omul de afaceri a declarat ca nu i-a batut pe hoti ci doar i-a chemat acasa pentru explicatii. Mai mult el afirma ca i-a servit pe acestia cu apa si cafea si chiar le-a dat bani de taxi.

Dupa ce a facut aceste declaratii, Gigi Becali revenit si a recunoscut ca hotii au fost "putin smotociti". El afirma ca acest lucru s-a intamplat atunci cand a alergat dupa ei sa incerce sa isi recupereze masina.

Politistii au emis mandate de arestare pentru inca 6 persoane, printre acestea aflandu-se si Catalin Smarandescu, bodyguardul lui Gigi Becali. In jurul orei 9.00, aceste persoane au fost aduse la Politie pentru audieri.

Patronul Stelei il acuza pe seful Politiei Capitalei, Marian Tutilescu, de faptul ca s-a inteles cu hotii. Indemnat de prezentatorii postului de televiziune sa probeze acuzatiile, singurul raspuns a fost "pai el face pact cu infractorii si eu trebuie sa probez?".

Povestea veche

Potrivit Politiei Capitalei, in noaptea de 25 spre 26 ianuarie, in jurul orei 0.35, dispeceratul 112 a fost sesizat ca, la intersectia strazilor Doctor Felix si Nicolae Titulescu, a avut loc o altercatie, in care s-au folosit si arme de foc.

Potrivit apelului, un autoturism Mercedes aflat in trafic a fost blocat, iar cei trei pasageri au fost bagati cu forta in portbagajul uneui autoturism de teren si si transportati catre o destinatie din Tunari.

Politistii sustin ca cei trei pasageri ai Mercedes-ului ar fi fost tinuti impotriva vointei lor timp de trei ore. Ei ar fi fost si batuti.

Irina Olteanu si Madalina Mitan

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Becali ridicat politisti , #stiri Gigi Becali