Tariceanu: Mister Geoana, I fuck you! (Video)

Sambata, 29 Noiembrie 2008, ora 17:21
8118 citiri
Tariceanu: Mister Geoana, I fuck you! (Video)

Un filmulet exploziv, aparent de campanie, face valuri pe Internet. Doua scaune, doi protagonisti. Bogdan Olteanu si Calin Popescu Tariceanu. Singurul care vorbeste este presedintele Camerei Deputatilor, care spune lucruri inimaginabile.

Cuvintele lui Olteanu sunt halucinante pentru un candidat al Partidului Liberal. "In 17 ani, un singur om a facut descentralizarea. Acesta a fost Vasile Blaga, ministrul de Interne al Partidului Democrat si pentru asta a fost dat afara din Guvern. Vasile Blaga va fi din nou ministru de Interne si va avea sprijinul meu asa cum nu l-a avut data trecuta, cand a fost ministru", spune Olteanu, fara ca un zambet sa lase macar sa se inteleaga ca ar fi o farsa.

Cuvantarea sa se incheie apoteotic: "PD-L va castiga alegerile de la 30 noiembrie", nu inainte insa de a infiera coruptia din propriul sau partid si de a spune ca "PSD a transformat o guvernare a reformei intr-o guvernare a prostiei".

Momentul exploziv este insa la finalul inregistrarii. Cand, seful PNL si prim ministrul Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, care in tot acest timp nu scoate o vorba, se ridica de pe scaun si, in timp ce un barbat ii scoate microfonul, spune amuzat: "Mister Geoana, I fuck you".

Filmarea este realizata la 24 noiembrie si a fost postata pe youtube abia vineri, in ultima zi de campanie electorala.

Ea a ajuns pe adresele de mail ale redactiilor vineri seara, trimisa de pe adresa adevaratapoliticapnl@gmail.com. Sambata a urmat furtuna. Contactata telefonic de Ziare.com, Camelia Spataru, purtator de cuvant al Guvernului, a spus ca "nu comenteaza videoclipul" si, fiind vorba despre un mesaj de campanie, explicatia ar trebui sa o dea PNL-ul.

Ulterior, Bogdan Olteanu a confirmat, pentru Cotidianul, ca imaginile au fost filmate la o sedinta de pregatire a confruntarii dintre cei trei posibili premieri, care s-a desfasurat joi la Antena 1.

Liberalul a explicat ca el a jucat rolul pedelistului Theodor Stolojan, incercand sa il induca pe premier in atmosfera posibilelor discursuri din timpul emisiunii. Curioasa explicatie, avand in vedere ca in filmulet, Calin Popescu Tariceanu nu scoate nici o vorba, nicidecum sa incerce a-i tine piept "adversarului".

Cat despre finalul in care elegantul premier injura pe sleau, ca in America, cotidianul citat afirma ca fraza era destinata numai pentru urechile consultantilor politici Dan Andronic si Tal Silberstein.

Actrița de filme pentru adulți, alături de soldați ucraineni care au suferit amputații VIDEO
Actrița de filme pentru adulți, alături de soldați ucraineni care au suferit amputații VIDEO
Iulia Seniuk, alias Josephine Jackson, este o actriță de filme pentru adulți ucraineană care a adunat peste 200 de milioane de vizualizări pe platformele dedicate. Ea a devenit ambasadoare...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Tariceanu, #Olteanu, #filmulet, #campanie, #fuck you , #stiri Calin Popescu Tariceanu