Elena Udrea neaga ca ar avea vreo legatura cu afacerile din Parcul Herastrau

Luni, 08 Martie 2010, ora 19:57
1746 citiri
Elena Udrea neaga ca ar avea vreo legatura cu afacerile din Parcul Herastrau

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a somat luni trustul Impact sa "inceteze atacurile nejustificate" la adresa sa, explicand ca atat ea, cat si sotul Dorin Cocos, nu au nicio legatura cu afacerile din Parcul Herastrau.

"Nici eu si nici sotul meu, Dorin Cocos, nu avem nicio legatura cu afacerile din Parcul Herastrau, afaceri la care Antena 3, Jurnalul National sau asa-zisi protestatari in numele societatii civile fac referire. Asocierea noastra cu persoane sau firme care au interese imobiliare legate de Parcul Herastrau este de rea - credinta, fara nicio sustinere in realitate si dovedeste o practica de dezinformare specifica perioadei de dinainte de 1989 si modului de actiune a lui Dan Voiculescu, cunoscut sub numele de cod Felix.

Somez trustul de presa Intact sa inceteze atacurile nejustificate care ma vizeaza, sa imi solicite punctul de vedere fata de probleme care au legatura cu mine si sa nu isi mai intemeieze stirile pe supozitii neintemeiate", se arata intr-o precizare emisa de Elena Udrea si remisa Ziare.com.

7 hectare din parcul Herastrau vandute la de 40 de ori sub pretul pietei

Protest in Herastrau fata de construirea unui hote

"Fara a fi o problema care ma intereseaza, dar tocmai pentru a reliefa absurdul situatiei in care ne gasim, amintesc faptul ca dreptul de proprietate asupra terenului din Herastrau, drept de proprietate contestat astazi, a fost stabilit nu de mine, ci prin acte semnate la Ministerul Tineretului si Sportului, pe vremea cand Crin Antonescu era ministru, si la Guvern, cand Adrian Nastase era prim-ministru.

Am decis, asa cum am afirmat saptamana trecuta, sa ii dau in judecata pe toti cei care, cu vadita rea-credinta, se folosesc de numele meu sau al familiei mele, pentru a crea subiecte de presa al caror continut nu face altceva decat sa incerce sa ma discrediteze", mai spune Elena Udrea.

Udrea catre constructori: Daca cineva mai foloseste numele meu, anuntati DNA

Zeci de persoane s-au strans luni la amiaza in Parcul Herastrau pentru a protesta fata de intentia de a se construi un hotel in parc.

Oamenii sunt nemultumiti de decizia de a se construi in mijlocul parcului un hotel de sapte etaje. Aproximativ 7 hectare de pamant se vor transforma in santier in perioada urmatoare.

Pentru cele 7 hectare de teren s-au luptat un club sportiv care a vrut sa continue acolo activitatea de iahting si o firma privata care vrea sa ridice un hotel in mijlocul parcului Herastrau.

E.E.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#Elena Udrea parc Herastrau, #Dorin Cocos hotel Herastrau, #Udrea somat Intact , #Dorin Cocos