Opozitia ironizeaza candidatura lui Teo Trandafir

Miercuri, 31 Martie 2010, ora 16:39
2348 citiri
Opozitia ironizeaza candidatura lui Teo Trandafir
Foto:Arhiva

Presedintele PSD, Victor Ponta, spune ca o simpatizeaza pe Teo Trandafir dar aceasta nu are prea mari sanse in competitia pentru Colegiul 19. In schimb, desemnarea ei pentru un post de deputat este "o palma pentru PD-L".

"E inca o palma pentru PD-L, care nu are propriile cadre, sau se rusineaza cu oamenii pe care ii are, si cand e vorba de niste alegeri tot cauta o solutie, ca e vorba de domnul Prigoana sau e vorba de doamna Trandafir. E partidul care guverneaza Romania dar nu e in stare sa aiba un candidat, trebuie intotdeauna sa convinga pe cineva din afara", a comentat Ponta la Realitatea TV inscrierea miercuri la BEM a candidaturii lui Teo Trandafir pentru locul de deputat lasat liber prin demisie de Daniela Popa.

Ponta a mai subliniat ca ramane in picioare intelegerea politica cu PNL si PC, de a sustine un singur candidat, mai ales ca e vorba de un colegiu in care tine si de primarul de sector, de la Partidul Conservator, Cristian Popescu Piedone.

In opinia sa, Teo "o sa vada ca politica e mult mai dura decat pare din afara".

"Dorinta ei de implicare in viata publica o stiu mai demult. (...)Chiar daca nu va castiga, va fi in continuare implicata in viata societatii, a facut foarte multe in zona umanitara, pe zona de protectie a celor care au nevoie", a mai spus Ponta, criticand inca o data PD-L ca vrea voturi de la oameni cunoscuti, "dar nu e deloc dornic sa promoveze oameni noi".

In plus, liderul PSD considera ca "un politician se creste, trebuie sa invete ca politica nu e un joc individual ci de echipa(...) Il vad pe domnul Topescu cat de izolat e in Senat si probabil ca nimic din proiectele dansului nu se poate realiza".

Pe de alta parte, secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca ar traduce prin "paine si circ" propunerea PD-L la Colegiul 19, in persoana lui Teo Trandafir.

" Cine e Teo Trandafir? O actrita glumeata. In loc sa dea un om politic cat de cat capabil sa se gandeasca la problemele economice, punctul de pensie, la sindicalisti, la sanatate, invatamant, da un circar", a sustinut Radu Stroe.

"Mi se pare ca o sa fie o ciufuleala intre doamne, daca pot sa ma exprim asa, cu deosebirea ca Minca are inclinatii, aplicatii si experienta in domeniul economic, deci are o ratiunea de a fi trimisa in Parlament, cealalta e cu emisiunile de telenovele si de circ de la televiziune. Cred ca va fi lesne pentru popor sa aleaga, dar vom vedea", a mai declarat Stroe pentru Mediafax.

PD-L a depus miercuri la Biroul Electoral Municipal toate actele necesare inscrierii lui Teo Trandafir in cursa pentru un loc de deputat in Colegiul 19. Contracandidata sa va fi fosta sefa a Loteriei Nationale, Liliana Minca, sustinuta de PSD, PC si PNL.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#Ponta Teo Trandafir, #Teo Trandafir deputat, #Teo Trandafir alegeri, #Teo Trandafir Liliana Minca , #stiri politice