Nastase explica teoria traseistilor: Inapoi spre stabilitate

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 13:10
4315 citiri
Nastase explica teoria traseistilor: Inapoi spre stabilitate
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, considera ca aducerea de USL a oamenilor plecati din PDL e justificata de "batalia pentru revenirea la normal" si ca e compensare pentru oamenii pe care Puterea i-a luat de la Opozitie, anterior.

"Sigur ca exista rezerve la nivel de principiu, dar obiectivul e de a castiga alegerile, dupa o perioada in care actuala Putere va folosi orice mijloace pentru a lua oameni de la noi. Incercam sa mergem inapoi spre zona de stabilitate adusa de votul anterior", a spus Nastase pentru Ziare.com.

El a adaugat ca USL trebuie sa aiba grija, totusi, sa nu aduca oameni nedoriti, dar ca trebuie sa-i primeasca pe cei care vor sa vina "acum".

"Cei care ni se alatura acum ar trebui sa fie acceptati", a mai afirmat Nastase.

"E o batalie pentru revenirea la normal, la o viata politica normala", a adaugat el.

In opinia sa, una dintre cauzele instabilitatii din viata politica actuala e "uninominalul, care a fost folosit de Traian Basescu pentru a distruge coerenta partidelor".

Despre Frunzaverde

Adrian Nastase a comentat si declaratiile presedintelui PDL Dolj, Radu Berceanu, care spusese ca fostul prim-vicepresedinte democrat-liberal, acum trecut la PNL, a incercat sa plece si in 2002, la PSD, pentru a primi postul de ministru al Apararii.

"Nu-mi aduc aminte de asa ceva, ar fi fost aproape imposibil. Aveam o formula exclusiv din membri PSD, ar fi creat o mare problema in acel moment. O fisura de acest gen ne-ar fi pus intr-o situatie delicata", a afirmat fostul premier.

Berceanu: Frunzaverde e un tradator, negociase cu PSD in 2002

Presedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, crede ca Sorin Frunzaverde este un "tradator", el dezvaluind ca acesta negociase si in 2002 plecarea la PSD, dar cel care s-a opus venirii sale in partid a fost Ion Iliescu.

"Domnul Frunzaverde a negociat in 2002 cu Adrian Nastase si conducerea PSD de atunci ca sa treaca la PSD si sa fie ministrul Apararii, dar domnul Ion Iliescu s-a opus, pentru ca ministrul Apararii era Puiu Pascu, care facea parte din scoala de partid si grupul de la Trocadero la care dansul (n.r. - Ion Iliescu) a tinut si tine foarte mult.

Un numar restrans de colegi stiu acest lucru si daca cumva domnul Frunzaverde nu isi mai aduce aminte, ii aduc eu aminte acum si pot sa intru si in detalii. Asa ca tentatia tradarii este mai veche. Nu cred ca pot sa spun nimic altceva decat acest cuvant 'tradator', despre un om care a fost de trei ori pus ministru de Partidul Democrat Liberal: la Mediu, Turism si Aparare. Un om care totdeauna a fost in conducerea partidului in prima linie", a declarat presedintele PDL Dolj intr-o conferinta de presa tinuta marti la Craiova.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Nastase traseisti USL, #Nastase plecari USL PDL, #Nastase traseisti stabilitate , #PSD
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
Poza lool
lool
rank 5
Cu prima ocazie traseisti vor pleca si din USL intr-o noua