Porumboiu ii raspunde lui Becali: E un analfabet!

Luni, 05 Iulie 2010, ora 07:28
2302 citiri
Porumboiu ii raspunde lui Becali: E un analfabet!

Disputa dintre Gigi Becali si Adrian Porumboiu continua, dupa ce patronul echipei FC Vaslui i-a dat replica sefului din Ghencea.

"Gigi Becali nu e altceva decat un analfabet si unui analfabet care isi epuizeaza cele maximum 200 de cuvinte din vocabular nu-i mai ramane altceva de facut decat sa injure. Pentru mine nu e nici singurul si nici ultimul mascarici care ma injura in felul acesta.

E de neinteles pozitia lui deoarece eu m-am purtat mereu elegant cu el. Daca eram altfel de om, acum era in alta parte, stie el unde.

Eu nu l-am jignit, am spus doar ca a declarat ca-l pune pe Argaseala sa ma sune fiindca probabil el e ocupat sa discute cu Barroso, dar de aici si pina la a folosi cuvintele pe care le-a rostit el e cale lunga.", a spus Porumboiu, conform Gazetei Sporturilor.

Gigi Becali l-a injurat pe Adrian Porumboiu ca la usa cortului, sambata, dupa ce patronul moldovenilor a declarat ca nu a fost contactat pentru a amana meciul Vaslui - Steaua, care s-ar fi disputat in aceeasi zi cu amicalul "ros-albastrilor" cu Real Madrid.

Porumboiu, injurat ca la usa cortului de Gigi Becali

Fostul arbitru international spune ca miza partidei Steaua - Vaslui nu va fi marita din cauza acestui incident.

"Ar trebui sa fiu la fel de prost ca el ca sa pun orgoliile pe primul plan in campionat sau in meciul direct. Ajungem la nebuni daca ne punem in joc cu totii orgoliile impotriva lui. Atat il duce mintea. Ce m-a deranjat cel mai mult e faptul ca m-a injurat de mama. Nu o sa i-o iert niciodata pentru ca eu nu m-am legat de mama lui, de familia lui. E un nenorocit de om si nu reprezinta nimic in fata mea.", a incheiat Porumboiu.

Partida Steaua - FC Vaslui se va disputa la data programata initial de LPF, 22 august, dupa ce amicalul echipei din Ghencea cu Real Madrid a fost anulat.

FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
Florinel Coman a declarat, sâmbătă seară, după ce FCSB a câştigat titlul, că a a avut încredere în colegii săi şi a simţit că va fi seara lor. Coman nu a jucat în meciul cu...
Gigi Becali, prima reacție după ce a câștigat campionatul: "Ne trebuie 7-8 jucători ca să mergem în cupele europene" Primele nume de pe listă
Gigi Becali, prima reacție după ce a câștigat campionatul: "Ne trebuie 7-8 jucători ca să mergem în cupele europene" Primele nume de pe listă
Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană....
#Adrian Porumboiu, #Gigi Becali, #FC Vaslui, #Steaua Bucuresti , #FC Vaslui