Boris Johnson, prins in flagrant delict cu o minciuna (Video)

Joi, 19 Septembrie 2019, ora 16:15
7274 citiri
Boris Johnson, prins in flagrant delict cu o minciuna (Video)
Foto: captura Twitter

Premierul britanic, Boris Johnson, a fost prins in flagrant delict cu o minciuna si a incercat sa scape din situatie notand pe Twitter ca intalnirea lui cu un tata furios intr-un spital "nu a fost catusi de putin un incident jenant".

O inregistrare video in care se poate vedea cum Boris Johnson este acuzat de un tata furios, care denunta lipsa cronica de cadre in sistemul public de sanatate NHS, a devenit virala pe internet, barbatul reprosandu-i premierului ca a organizat in acest context o vizita insotit de mass-media.

"Nu este mass-media aici", ii raspunde Boris Johnson, sub ochii jurnalistilor. Tatal se intoarce atunci spre persoana care filmeaza scena, in clicurile aparatelor foto, si il intreaba: "Cum adica nu este mass-media? Cine sunt oamenii astia?".

"Sunt bucuros ca acest domn mi-a impartasit problemele lui. Aceasta nu este jenant, aceasta face parte din munca mea", a scris, miercuri seara, pe contul sau de Twitter, Boris Johnson, al carui mod de a se raporta la adevar este denuntat cu regularitate de detractorii sai, arata AFP.

Boris Johnson a fost demis de la Times, la inceputul carierei sale jurnalistice, pentru ca a mintit cu privire la un citat.

In timpul campaniei pentru referendumul pe tema iesirii din Uniunea Europeana (UE), el a folosit un slogan cu privire la sumele platite de Marea Britanie in UE utilizand cifre false.

Boris Johnson a fost calificat drept "tatal mincinosilor" care a inchis-o pe "mama parlamentelor" chiar miercuri, la Curtea Suprema din Londra, de avocatul parlamentarilor care se opun suspendarii Parlamentului britanic decisa de premier.

Nu in ultimul rand, Boris Johnson nu inceteaza sa sustina ca inregistreaza "progrese" in negocierile cu Bruxelles-ul asupra unui acord de iesire a Marii Britanii din UE, in timp ce responsabilii europeni, de la premierul irlandez Leo Varadkar la negociatorul UE, Michel Barnier, dezmint orice progres si afirma chiar ca premierul britanic nu a venit cu nicio propunere scrisa viabila.

Aflat in dificultate in problema Brexit-ului, premierul britanic conservator este in mod sistematic acuzat de persoane nemultumite, imediat ce pune piciorul in afara Downing Street pentru vizite oficiale.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Boris Johnson inregistrat mintind, #Boris Johnson minciuna , #premier Marea Britanie