Rezultatele 1 - 9 din 9

Articole despre "audiati proces revolutie 1989"

Unul dintre liderii Revoluției de la Timișoara, audiat cu privire la rolul lui „Mitralieră” în evenimentele din Decembrie 1989: „A copiat Proclamația și a dus-o la București!”
23 Mai 2023 - Unul dintre liderii Revoluției de la Timișoara, audiat cu privire la rolul lui „Mitralieră” în evenimentele din Decembrie 1989: „A copiat Proclamația și a dus-o la București!”
Au tras sau nu teroriștii în decembrie 1989? Concluzia procurorilor: ”Focul fratricid a cauzat survenirea de decese şi răniri”
16 August 2022 - Au tras sau nu teroriștii în decembrie 1989? Concluzia procurorilor: ”Focul fratricid a cauzat survenirea de decese şi răniri”
INTERVIU Andrei Ursu, fiul dizidentului ucis de calaii regimului comunist: "Judecatoarea care i-a achitat pe tortionarii tatalui meu este vuvuzeaua Securitatii"
05 Decembrie 2020 - INTERVIU Andrei Ursu, fiul dizidentului ucis de calaii regimului comunist: "Judecatoarea care i-a achitat pe tortionarii tatalui meu este vuvuzeaua Securitatii"
INTERVIU Germina Nagat, membru in Colegiul CNSAS: "S-au primit de la SIE peste 20.000 de dosare si cel al patriarhului nu se afla printre ele"
07 Noiembrie 2020 - INTERVIU Germina Nagat, membru in Colegiul CNSAS: "S-au primit de la SIE peste 20.000 de dosare si cel al patriarhului nu se afla printre ele"
Ceremoniile realitatii: Revolutionari fara revolutie
20 Decembrie 2019 - Ceremoniile realitatii: Revolutionari fara revolutie
Dosarul Revolutiei dezvaluie cum au fost musamalizate dovezile privind relatiile colaboratorilor lui Ion Iliescu cu serviciile secrete ale URSS
09 Mai 2019 - Dosarul Revolutiei dezvaluie cum au fost musamalizate dovezile privind relatiile colaboratorilor lui Ion Iliescu cu serviciile secrete ale URSS
Ziaristul Petre Mihai Bacanu s-a intalnit in sala de judecata cu unul dintre tortionarii sai: M-a scos din celula si m-a batut
27 Martie 2019 - Ziaristul Petre Mihai Bacanu s-a intalnit in sala de judecata cu unul dintre tortionarii sai: M-a scos din celula si m-a batut
Marturii de la Revolutie Ce sa va povestesc? Cum mi-a murit impuscat un baiat de 18 ani?
20 Martie 2016 - Marturii de la Revolutie Ce sa va povestesc? Cum mi-a murit impuscat un baiat de 18 ani?
De ce l-am omorat pe Ceausescu?
21 Iunie 2009 - De ce l-am omorat pe Ceausescu?
  1. O femeie care și-a vândut apartamentul pentru a merge într-o croazieră de 3 ani în jurul lumii își cere banii înapoi
  2. Cu puțin timp înainte să moară, Tina Turner a dezvăluit cine e celebrul cântăreț de care a fost îndrăgostită
  3. Cu cât a ajuns să fie plătit un salahor: "Au și tabieturi, nu fac nimic până nu fumează sau beau cafeaua"
  4. Românii își caută parteneri de drum spre Grecia. "Sunt niște băieți care repară aceeași mașină în aceeași curbă, de vreo 10 ani"
  5. ”Definitiva” pentru Manciu, impostorul care a furat banii pentru tratamentul copiilor bolnavi de cancer. Ticăloșia prin care a pus mâna pe donații
  6. Jurnalista Ramona Păuleanu i-a cerut restul unei casierițe și a ieșit scandal: ”De unde să vă dau dacă nu am?”
  7. Paradox pe piața muncii: șoferii de TIR sunt plătiți regește, dar sunt tot mai greu de găsit. „Multe persoane „dezertează” fără un minim preaviz”
  8. Apelul la „chibzuință” al unui român din diaspora care vrea să se mute la sat, în România: „Poate cineva s-o simți și mai taie din lăcomie”
  9. Lista telefoanelor care emit cel mai ridicat nivel de radiații: "Mai bine să fii precaut decât să regreți"
  10. Managerul Simonei Halep, concediat la cererea lui Patrick Mouratoglu, a rupt tăcerea. Ce mesaj i-a transmis româncei