Horoscop saptamanal: 28 august - 3 septembrie 2017

Duminica, 27 August 2017, ora 15:43
7548 citiri
Horoscop saptamanal: 28 august - 3 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Evenimentul important al saptamanii este legat de o persoana de sex feminin din cercul de apropiati sau de la birou. O sa ai parte de multa actiune. Iti doresti sa scapi de o sarcina enervanta pe care vrei sa o pasezi altcuiva. Ai grija cum alegi omul care o sa iti tina locul.

Balanta

Va fi o saptamana plina de intalniri in urma carora o sa semnezi anumite contracte. Asteapta-te la schimbari, pentru ca este o perioada in care lucrurile trebuie sa se aseze pentru viitor. De asemenea, o sa faci o achizitie importanta.

Scorpion

Ai asteptari de la cineva din familie. Mai bine spus, aveai. Pentru ca acum realizezi ca nu ai cum sa ajungi sa fii pe aceeasi lungime de unda cu omul respectiv si renunti. Evita stresul si nici nu te obosi fizic.

Sagetator

Primesti o invitatie pe care nu o poti refuza, dar pentru a putea sa o onorezi trebuie sa clarifici niste chestiuni inainte. In plus, trebuie sa rogi pe cineva sa se ocupe de niste treburi ce trebuiau finalizate de mai multa vreme.

Capricorn

Vei fi surprins de un aspect legat de bani, posibil o prima sau o suma imprumutata si de care uitasei. Vei avea succes pe plan profesional, o sa depasesti un aspect care te impiedica sa fii deplin multumit. Gandeste-te bine la ce spui atunci cand porti o conversatie.

Varsator

In aceasta saptamana, fiecare problema isi va gasi rezolvarea firasca. Tu trebuie doar sa accepti si sa nu incerci sa schimbi cursul normal al lucrurilor. Altel, te vei lovi in continuare de aspecte care nu iti plac.

Pesti

Te vei concentra pe un eveniment important din viata prietenilor. O sa te gandesti la ce este de facut pentru a le fi bine. O probleme nerezolvata la timp revine in prezent si de data aceasta trebuie sa fie definitiv.

Berbec

Vei face niste achizitii dorite de multa vreme. Consideri ca este momentul sa investesti in tine si in fericirea ta. Nu te mai stresezi din punct de vedere emotional si eviti conflictele, pentru ca stii ca reprezinta doar o risipa de energie si timp. Asteapta-te la vizite aparent fara motiv.

Taur

Iei o decizie foarte important pentru tine, pentru sufletul tau. E ceva ce nu iti da pace de ceva timp. Ti-ai ascultat instinctul si acum stii care este drumul pe care trebuie sa pasesti. Asteapta-te la experiente importante alaturi de o femeie.

Gemeni

Fii realist cu privire la ce se intampla in jurul tau si nu cauta scuze sau motive pentru comportamentul nepotrivit al cuiva. In plus, nu te increde in promisiunile sale, pentru ca nu este un moment bun sa te lasi prada dorintelor.

Rac

O sa te concentrezi pe cateva aspecte legate de locuinta pe care le-ai ignorat. Apoi, te poti concentra pe un vis mai vechi pe care l-ai lasat in plan secund.

Leu

In saptamana urmatoare te vei bucura de momente romantice, dar si pline de aventura. Alaturi de prieteni sau de cel drag o sa ajungi intr-un loc special in care o sa iti incarci bateriile. L-ai descoperit de curand si nu te mai saturi de el.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop saptamanal, #horosocop august, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017