Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce firme romanesti participa la cel mai mare eveniment IT din Germania

Marti, 11 Martie 2014, ora 21:50
2671 citiri
Ce firme romanesti participa la cel mai mare eveniment IT din Germania
Foto: Wikipedia

17 companii romanesti din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor participa, in perioada 10-14 martie, la cel mai important targ din domeniu "CEBIT 2014", ce se desfasoara la Hanovra, Germania.

Pavilionul Romaniei a fost organizat de Ministerul Economiei, impreuna cu Asociatia

Patronala a Industriei de Software si Servicii din Romania - ANIS, in cadrul Programului national de promovare a exporturilor cu finantare de la bugetul de stat, se arata intr-un comunicat al institutiei.

In pavilionul national, cu o suprafata de 198 mp, expun, sub brandul de ramura

"RomaniaIT": Accesa IT Consulting, Agilio Soft, Altom Consulting, Ambo Software,

Aptus Software, Bee Near, CODESPRING, Evozon Systems, GREENSOFT, High Tech

Systems and Software, IT Six Global Services, Nexus Electronics, Pentalog, RomSoft,

ROPARDO, Sphinx IT si Tech Team Global.

Principalele domenii de activitate ale companiilor prezente sunt: aplicatiile software pentru structurarea afacerilor, dezvoltarea de software specializat, telemarketing, software pentru testarea produselor si asigurarea calitatii productiei, controlul traficului rutier de transport marfa, cloud computing, aplicatii in domeniul distributiei produselor, dezvoltarea echipamentelor mobile, e-commerce, activitatile bancare si de asigurari, sanatate etc.

Companiile romanesti prezinta solutii software si de sistem pentru o gama larga de

aplicatii. Totodata, participantii romani isi propun sa identifice noi oportunitati de afaceri si colaborare cu parteneri straini in proiecte ce urmeaza a fi implementate in Romania si alte tari.

Importanta evenimentului

CEBIT este cel mai important eveniment global de profil, constituind locul de intalnire pentru specialistii in domeniul hardware si software, al tehnologiilor inovative, sistemelor de telecomunicatii, cu aplicabilitate in sectorul public, industrial si casnic, sistemelor de protectia datelor si achizitii de date de mari dimensiuni, e-commerce, etc.

In cadrul targului de la Hanovra participa 3.500 expozanti din 70 de tari, dintre care 34 cu pavilion national. Mai mult de jumatate dintre companiile prezente sunt din afara Germaniei.

Organizatorii estimeaza un numar de peste 200.000 de vizitatori, alaturi de specialisti si factori decizionali in domeniu.

C.P.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#CeBit 2014, #firme Romania eveniment IT Germania, #eveniment IT Germania, #CeBit 2014 Germania , #tehnologie