Cyber Monday: Noi reduceri de preturi, in magazinele online

Luni, 26 Noiembrie 2012, ora 08:39
4461 citiri
Cyber Monday: Noi reduceri de preturi, in magazinele online
Foto: Arhiva

Prima zi de luni dupa Ziua Recunostintei din Statele Unite a devenit o alternativa la deja faimoasa Black Friday, ziua cu unele din cele mai mari reduceri din an.

Cyber Monday, asa cum este cunoscuta la nivel international, a fost creata in 2005, pe ideea ca multi consumatori, inca euforici dupa mesele copioase de Ziua Recunostintei si cumparaturile de Black Friday, vor dori si mai multe reduceri, de data asta online.

In 2011, consumatorii americani, de exemplu, au cheltuit cei mai multi bani intr-o zi pe cumparaturi online, de Cyber Monday, respectiv 1,25 de miliarde de dolari, in crestere cu 22 la suta fata de anul precedent.

Si, ca orice eveniment american care se respecta, Cyber Monday a fost preluata cu succes in toata lumea, chiar si in Romania, desi intr-o masura mai mica decat Black Friday.

O mare parte din magazinele din Romania care au participat la Black Friday au avut fie diverse reduceri pe parcursul intregii saptamani dinainte, fie au prelungit ofertele si pentru weekend.

Cu toate acestea, pot participa si la Cyber Monday, asa cum au facut, anul trecut, PC Garage sau eMag.

Daca ofertele din Romania nu va satisfac apetitul pentru reduceri, puteti oricand apela la cele externe. Amazon.com, de exemplu, are o oferta larga de Cyber Monday, desi o parte din produsele electronice si electrocasnice nu se livreaz in Romania De asemenea, puteti apela la magazine generaliste, precum Sears, sau cele de fashion si beauty, gen Macy's.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#reduceri Cyber Monday, #oferte Cyber Monday, #Black Friday Cyber Monday , #reduceri