Reduceri in mallurile bucurestene de la 1 august

Marti, 27 Iulie 2010, ora 19:45
2731 citiri
Reduceri in mallurile bucurestene de la 1 august
Foto: Arhiva

Bucurestenii isi vor putea reinnoi garderoba cu pret redus in 70 de magazine din AFI Cotroceni, Plaza Romania, Carefour Orhideea, si Praktiker incepand cu data de 1 august 2010.

La debutul perioadei in care se vor desfasoara vanzarile de soldare, 1 august - 31 octombrie, vor fi deja prezente 70 societati comerciale, majoritatea cu sediul in marile centre comerciale AFI Cotroceni, Plaza Romania, Carefour Orhideea, Praktiker, Billa etc., informeaza un comunicat al Primariei Sectorului 6 remis Ziare.com.

Firmele au depus la Biroul Unic al Primariei Sectorului 6 notificari care le permit vanzarile produselor anuntate sub denumirea "soldare/solduri". in aceasta categorie intra doar produsele nealimentare a caror desfacere are caracter sezonier.

Primaria Sectorului 6 reaminteste cateva dintre conditiile impuse societatilor comerciale pentru a li se permite vanzarile cu reduceri de preturi.

Astfel ca comerciantii sau persoanele imputernicite de catre acestia trebuie sa completeze doua formulare de notificare - unul se depune la sediul Primariei, iar celalalt se pastreaza la sediul structurii de vanzare, pentru a putea fi prezentat organelor de control.

Stocul de produse propus pentru soldare trebuie sa fie constituit in prealabil, cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data de debut a vanzarii, si nu va fi reinnoit dupa constituire sau in cursul vanzarilor de soldare.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#reduceri magazine august, #reduceri AFI Palace Plaza , #reduceri
Comentarii
Poza RO.Tiger
RO.Tiger
rank 5
Poza beto
beto
rank 1
SI PE LA MALL-URI BATE VANTU !!!