Horia Constantinescu a demisionat din PSD - Ce planuri are fostul presedinte al ANPC

Duminica, 23 Februarie 2020, ora 13:11
4402 citiri
Horia Constantinescu a demisionat din PSD - Ce planuri are fostul presedinte al ANPC
Foto: Captura Digi24

Horia Constantinescu, fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), a anuntat, duminica, ca si-a dat demisia din organizatia Costinesti a PSD, dupa ce a decis sa candideze la functia de primar al municipiului Constanta.

"Subsemnatul, Horia Constantinescu, membru al organizatiei Costinesti, prin prezenta va rog sa luati act de demisia mea din aceasta calitate, intelegand sa parasesc randurile Partidului Social Democrat", scrie in demisia lui Constantinescu, inregistrata la organizatia judeteana Constanta a PSD.

Constantinescu a transmis ca a aflat din presa "de eventuala lui demitere", in cazul in care nu este "cuminte", drept urmare depunandu-si demisia din partid.

"Consider ca promovarea adevaratelor valori a ramas o prioritate pentru PSD Constanta, iar o 'virgula' (exprimarea staff-ului municipal) ca mine, nu are ce le cauta alaturi!", a spus acesta.

Fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) Horia Constantinescu a anuntat, pe 19 februarie, ca va candida la functia de primar al Constantei, mentionand atunci ca "inca este membru PSD", dar ca nu s-a decis ce formatiune politica va reprezenta.

El a declarat ca i-a anuntat pe cei din PSD Constanta despre intentia pe care o are, adaugand ca nu crede ca trebuie sa ceara voie pentru a candida la primarie.

"Da, am purtat discutia si am anuntat ca voi candida, indiferent de decizia organizatiei. Nu cred ca trebuia sa cer voie. Suntem maturi, unii chiar barbati, iar purtarea unui dialog ajuta la o comunicare mai buna. Chiar daca parasesti o incapere, nu trebuie sa trantesti usa. Cel mai bun sa castige! Asa sa ne ajute Dumnezeu!", a spus Constantinescu.

Referitor la formatiunea politica in numele careia va candida la Primaria Constanta, el a afirmat ca a discutat cu reprezentantii mai multor partide, dar deocamdata nu a luat o decizie in acest sens.

Potrivit acestuia, pentru a nu fi acuzat ca se "foloseste" de institutia unde lucreaza si de banul public in acest demers, a solicitat ANPC sa fie suspendat din functia de comisar-sef adjunct al Comisariatului Constanta, odata cu inceperea campaniei electorale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Horia Constantinescu demisie PSD, #Horia Constantinescu demisionat PSD, #Horia Constantinescu primaria constanta , #primari
Comentarii
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5