Iulian Urban: GayFest, un pericol pentru copiii nostri - homosexualii sa stea ascunsi

Marti, 18 Mai 2010, ora 22:16
4899 citiri
Iulian Urban: GayFest, un pericol pentru copiii nostri - homosexualii sa stea ascunsi
Foto: IulianUrban.ro

Senatorul PD-L Iulian Urban critica manifestarea GayFest, sustinand ca aceasta reprezinta "un atac direct la familia romaneasca" si prozelitism.

"Este o adevarata sfidare si un pericol la adresa tinerilor si copiilor nostri. Este pentru prima oara in Romania cand aceste manifestari dureaza cinci zile, ele fiind un atac direct la familia romaneasca, tot mai subrezita si mai afectata in soliditatea ei morala datorita lipsei de repere", scrie Iulian Urban, pe blogul sau.

Manifestarile din cadrul Gayfest, care au inceput pe 17 mai si vor dura cinci zile, sunt moduri prin care reprezentantii fundatiei Accept incearca sa converteasca si alti romani, in special tineri, la fobia prozelitismului acestei comunitati", sustine Urban.

"Una este sa nu se interzica practicile homosexuale, si sa nu fie discriminati adeptii lor, si cu totul altceva este sa se permita prozelitismul. Pentru ca un astfel de mars este cu scop evident de popularizare a acestor practici si de atragere de noi adepti", precizeaza Urban.

Senatorul sustine ca, legal, homosexualii nu sunt discriminati, iar legea nu ar trebui sa permita manifestarile lor anuale.

"Legal nu-i discrimineaza nimeni pe homosexuali si lesbiene, nu sunt lezati cu absolut nimic! (...) Astfel de manifestari publice in care circula prin centrul orasului aproape dezbracati si se manifesta obscen mimand sau chiar trecand la fapte nu fac decat sa le atraga oprobiul public, dispretul si dezgustul majoritatii", adauga senatorul.

Sa fie homosexuali, dar sa stea ascunsi

Senatorul sustine ca homosexualitatea reprezinta unul din "beneficiile", cu ghilimelele de rigoare, ale capitalismului autentic, iar societatile care accepta homosexualitatea sunt la randul lor bolnave.

"Asta este una din 'beneficiile' capitalismului autentic, adus de asa zisa libertate. Cand nu iti functioneaza capul cum trebuie si faci ceea ce faci, bine, fa-o, de dragul democratiei, dar ascunde-te sa nu te vada lumea. Dar cand tu faci parada pe chestia ca esti altfel, ca esti bolnav si astepti ca societatea sa te accepte, e culmea nerusinarii si depravarii. Societatile si tarile care accepta asemenea afisaje sunt ele insasi bolnave", mai scrie Urban.

Iulian Urban le-a dat si indicatii homosexualilor, despre cum ar trebui sa organizeze un mars, in asa fel incat sa fie luati in seama.

"Daca respect si acceptare cauta minoritatile sexuale, un mars al lor ar trebui sa fie, dupa parerea mea, facut de oameni imbracati decent, cu mesaje clare de integrare, si nu de sfidare - in care sa ne arate ca sunt oameni ca noi, cu exceptia orientarii sexuale. Un mars la care sa participe nu prostituate si proxeneti, ci oameni care muncesc, profeseaza, isi platesc taxele, aduc un aport benefic la dezvoltarea societatii", sustine Urban.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Iulian Urban, #Urban GayFest, #parada gay, #GayFest, #homosexualitate , #Gay Fest