Ponta, esti idolul meu! (Opinii)

Joi, 04 Octombrie 2012, ora 19:31
6376 citiri
Ponta, esti idolul meu! (Opinii)

Sunt un mare mincinos, recunosc. Imi place minciuna, imi plac oamenii alunecosi, imi plac politicienii cu tupeu nelimitat, aia care reusesc sa minta cu seninatate in orice situatie. Orice situatie, chiar orice. De asta si nu doar, Ponta esti idolul meu.

Respect. Esti capabil sa minti de ingheata apele. Nu conteaza tema, momentul, nu conteaza nici macar intrebarea. Stingi, omule! Te admir si mai mult pentru ca o faci cinic, fara sa-ti tresara un muschi pe fata si fara ca macar sa tii cont ca acum 2 zile ai spus altceva.

Cum ii intorci tu pe ziaristi, dand impresia ca nu tu fugi de intrebari, ei nu inteleg nimic. Cum reinterpretezi tu tot! Cum dai tu vina pe Guvernul Boc...esti cel mai bun la treaba asta. Te descurci in orice situatie, omule! Esti bun.

Nu doar in tara. Iti transmite ceva Uniunea Europeana, te critica pentru ca ataci statul de drept? Nicio problema, tu te descurci. Ii iei pe toti de prosti, spunand ca aia habar n-au ce se intampla in Romania, ca Barroso si Reding isi iau informatiile de la PDL si Monica Macovei, de parca Uniunea Europeana ar fi condusa de prostovani care nu citesc presa sau nu au mijloace de informare de la fata locului, ca reprezentanta Comisiei Europene.

Apoi mergi la Bruxelles, iti iei fata de european, dar nu aia de care ii amintea Basescu lui Tariceanu, si spui ca totul e in regula, ca vei rezolva tot.

Apare un breaking news ca se majoreaza taxele locale inaintea alegerilor? Faci pe nestiutorul, pe inocentul.

Orice problema apare, tu poti. Te intreaba presa de urs, tu raspunde-le nu despre cum ar trebui sa protejezi oamenii sau tampenii dintr-astea, ci spune-le ca "braconajul trebuie pedepsit", de parca toti aia atacati erau braconieri. Asa vei sensibiliza si gospodinele alea deraiate, alea care, daca te musca un caine - sau mananca un urs - e neaparat vina ta, care tin la animale mai mult ca la oameni fiindca, nu-i asa, animalele nu le pot vedea mintea slaba. Voturi castigate pentru tine, la urma urmei.

A dat guvernul tau bani pentru Lady Gaga, din buzunarul contribuabililor? Vreo 300 de mii de dolari? Tu stii foarte bine, dar spui ca "nu-ti amintesti" si ca "vei verifica, dar esti convins ca Udrea e de vina", stiind ca toata lumea va uita subiectul in maxim 3 zile.

Nu dai niciun ban olimpicilor de la matematica, drept razbunare meschina pentru faptul ca cel care e la coordonarea lotului, Radu Gologan, a dat declaratii din care rezulta ca esti plagiator? Te razbuni pe copii? Foarte bine. Ce faci atunci? Spui ca Boc era de vina, ca a dat nu stiu ce ordonanta prin care nu mai era voie sa le dai bani. Ce ordonanta? Nu e niciuna care sa prevada asa ceva. Dar tu ai fost mai smecher, idolule. Ok, sa zicem ca, prin absurd, ar fi fost o ordonanta. De fapt, nu aprobase Ministerul Finantelor, unde l-ai pus pe Florin Georgescu. Nu se poate schimba situatia, in maxim o ora, in sedinta de Guvern? Imediat s-ar putea, dar tu esti mai viclean de atat. De aia te plac eu.

Poti rezolva orice cu atitudinea asta. Curtea Constitutionala cere listele de la referendum? Tu spui ca nu includ romanii din strainatate. CCR spune ca da. Tu spui ca esti de acord. Apoi trimiti ceva prin care spui ca nu ii incluzi pe liste. Ai atins perfectiunea minciunii! Sublim!

Promisiuni? Lasa, ba, ca nu mai tineti minte

Sa ne amintim si promisiunile dinainte de a ajunge la Putere? I-ai facut praf pe Boc si Ungureanu pentru ca dadeau ordonante de urgenta cu bani pentru autoritatile locale. Ai dat si tu, multi, multi de tot. Norocul tau ca cei din PDL sunt prea blegi sa bata toba pe tema asta.

Ai criticat excesul de ordonante de urgenta si ai dat mai multe ca oricine intr-o perioada asa scurta de timp.

Sa ne amintim de alianta cu UNPR, cei pe care ii numeau "traseisti, nemernici, fripturisti, slugi"? Cum ai avut nevoie, ai uitat tot ce ai spus. Acum nu mai sunt odiosi, ii iei inapoi in PSD, da?

Cum ai uitat si ca pe Sorin Frunzaverde il numeai membru al "mafiilor PDL", pana cand ti-a devenit aliat.

Ai uitat si cand urlai ca din gura de sarpe, vorbind despre politizarea excesiva a TVR si blocarea adversarilor politici, pe vremea lui Boc. Acum la TVR ai pus un politruc, ba chiar o conducere numita neconstitutional. Asa ai facut si la ICR, unde in locul unor personaje ca Patapievici si Mihaes ai pus cateva figuri absolut sinistre. Ce mai, ai politizat peste tot, tot cu amante, soferi, carausi de genti, fini (te saluta finul de la Gorj, secretar de stat acum).

Nu mai vorbim de taxe, TVA la alimente si 1 milion de masuri promise despre care ai jurat ca le faci, dar acum spui ca nu se poate.

Ma intreb, tragand o linie - Ponta, idolul meu, cand ai spus si tu ceva adevarat, onest?

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ponta minciuni guvernare, #Victor Ponta promisiuni , #premier
Comentarii
Poza Anuca
Anuca
rank 2
Idolul oricarui mincinos se numeste Ponta, ati zis bine!
Poza DOTTORE MANGLA CUM FRAUDE
DOTTORE MANGLA CUM FRAUDE
rank 5
'Să nu-ti faci chip cioplit'. Nu vă speriaţi, Ponta este necioplit.